27 Kasım 2013 Çarşamba

Samsung Galaxy S4 Zoom White

Samsung Galaxy S4 Zoom White
Samsung Galaxy S4 Zoom White
Samsung Galaxy S4 Zoom WhiteSamsung Galaxy S4 Zoom White
Samsung Galaxy S4 Zoom White
Her şeyi yapın ve kameralı akıllı telefonların bir sonraki aşamasıyla hiçbir şeyi kaçırmayın. Devrim yaratan zoom halka ile kontrol edilen Galaxy S4 zoom, teknolojiden ödün vermeyen akıllı bir telefon; çok yönlülük ve kontrol için yeni standartlar belirleyen bir kameradır. Zoom halka kontrolü, aramalar sırasında fotoğraf paylaşmanızı, optik zoomu kontrol etmenizi ve kamerayı çalıştırmanızı sağlar. Süper hızlı ve süper hassas 16-megapiksel CMOS sensörle, hayatın en harika anlarını, nefes kesen detaylarla yakalayın. Galaxy S4 zoom, dünyanın herhangi bir yerinde fotoğraf çekmek için sizi en iyi konuma bile yönlendirir. En yeni Android Jelly Bean işletim sistemi ile desteklenen ve tüm fotoğraf çekme ve iletişim fonksiyonlarının hassas kontrol özellikleri bulunan Galaxy S4 zoom, hayatınızda daha çok şey yapabilmenizi sağlar.

Hiçbir şeyi kaçırmayın: Aynı anda konuşun, çekin ve paylaşın

Arama sırasında Fotoğraf Paylaşımı
Sadece anıları paylaşmakla kalmayın; deneyim yaratın. Arama sırasında Fotoğraf Paylaşımı, yeni fotoğraf çekme olasılıkları oluşturur. Bir çekim yapın ve telefonda konuşurken, mesajla birlikte bir arkadaşınıza gönderin! Zoom halka kontrolü, kamera uygulamasını anında açmanızı ve fotoğraf fonksiyonlarını kontrol etmenizi sağlar. Galaxy S4 zoom, kamerası bulunan akıllı bir telefon değildir. Kısmen gelişmiş bir kamera ve kısmen de Android ile güçlendirilmiş akıllı bir telefon olarak Galaxy S4 zoom, dünyanızla her zaman bağlantıda olan bir cihazdır.

Samsung Galaxy S4 Zoom White

Zoom halkanın dönüşü, akıllı telefonunuzu hassas bir kamera haline getirir.

Hızlı Başlatma ve Kısayol
Hızlı Başlatma ve Kısayol, birden fazla kamera moduna anında erişmenizi sağlar. Galaxy S4 zoom’un ön tarafta bulunan zoom halkanın hızlıca döndürülmesi ve ardından ekrana hızlıca dokunulması, aşağıdaki farklı kamera modlarını çevirmenizi sağlar: Otomatik, Galeri, Akıllı Mod, Elle Ayar, Program ve yeni Modumla daha fazlası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ürün Hakkında Yorum Yapın Şikayetinizi Yazın