8 Temmuz 2014 Salı

MSI CX61 2OC-454TR LAPTOP Bilgisayar

MSI CX61 2OC-454TR Dizüstü Bilgisayar

MSI CX61 2OC-454TR


Daha İnce, Daha Hafif, Daha Şık Geleneksel kalın ve kaba kesimli notebook görünümü artık geçmişte kaldı. MSI hem daha ince, hem de daha hafif yeni C serisi çok daha rahat bir kullanım sunuyor ve notebook bilgisayarınızı yanınızda taşımanızı artık mümkün kılıyor. Ayrıca CX61, siyah ve kırmızı olmak üzere iki şık renk opsiyonuna sahip.


NVIDIA GeForce GT720M 2GB VRAM DDR3 DirectX11 Grafikler


Son teknoloji NVIDIA GeForce GT 720M grafikler ile 3.5 kata kadar daha fazla performans  
DirectX11 desteğine sahip NVIDIA GeForce GT 720M grafik çözümü ile MSI notebook, yüksek multimedya ve oyun performansı sunuyor. Heyecanı bir anlık bile gecikme yaşamadan hissedebilirsiniz.


NVIDIA CUDA Teknolojisi
 
NVIDIA CUDA teknolojisi, fotograf düzenleme gibi en zorlu görevleri hizlandirmak üzere GPU islemci çekirdeklerinin gücünü serbest birakarak geleneksel CPU'lara göre inanilmaz performans iyilestirmeleri saglar.


  • NVIDIA® Optimus™ teknolojisi NVIDIA® Optimus™ teknolojisi , çalışma modunu otomatik olarak değiştirerek üstün pil ömrü ve mükemmel grafikler arasında mükemmel dengeyi sağlar.Çizim programları gibi yoğun grafik işlemleri gerektiren programlarda bu teknoloji çok daha pürüzsüz bir kullanımı mümkün kılarken günlük işlerinizde grafik modunu kapatarak daha uzun bir pil ömrü sunar.
  •  SRS PC Sound™ sertifikalı Ses Performansı CX61'in kulaklık desteğinde 360° surround özelliği bulunur. Böylece müzikleri oradaymışçasına temiz, kaliteli ve canlı olarak dinleyebilirsiniz. 15.6” geniş ekranla birleştiğinde bu üstün ses özellikleri CX61'i kişisel sinema salonunuz haline getirir. SRS PC Sound™ sertifikalı ses performansı sizi içine hapseden bir akustik deneyim sunar.
  •  USB 3.0 Geleneksel USB2.0 ile gelen 480Mbps veri transferine karşılık yepyeni USB 3.0 arayüzü, 5Gb/s bant genişliği sayesinde 10 kata kadar daha hızlı bir ver transferi sunuyor. Böylesi bir hızla Blu-ray kalitesindeki bir film dosyasını 1 dakikadan daha kısa bir süre içinde kopyalayabilirsiniz. Ön panelde bulunan USB3.0 portları sayesinde MSI, yeni USB3.0 arayüzüne harici USB3.0 destekli cihazlarınızla çok daha kolay erişebilmenize olanak tanıyor.
  •  Tümleşik 720P HD Webcam Orijinal 720p high-definition (HD) video kalitesi ve 30fps çekim hızı ile akıcı, doğal ve güzel görüntüler sunar (sıradan web kameralarda yalnızca 8fps). Benzersiz ses efektleri ile desteklenmesinin yanı sıra 16:9 HD geniş ekran görüntüsü ile tüm sosyal ağlarda en iyi video iletişimine olanak tanırken arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşacağınız eğlenceli HD videolar hazırlamanızı da sağlar.
  •  High Definition Multimedia Interface CX61 üzerindeki HDMI desteği saniyede 5GB veri transfer hızına ek olarak kablo karmaşasını da ortadan kaldırır ve mümkün olan en yüksek video kalitesini sunar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ürün Hakkında Yorum Yapın Şikayetinizi Yazın