22 Temmuz 2015 Çarşamba

Apple iPhone 6 Alınır mı?

Apple iPhone 6 alınır mı? Onun için verilen bu kadar paraya değer mi?

Apple iPhone 6 64 GB GOLD
Apple iPhone 6 muhteşem ekran özellikleriyle HD görüntü parmaklarınızın arasında.

Apple iPhone 6'nın Ekranı Nasıl?
Apple'ın hayatımıza soktuğu 4,7"(inç) ekranlı tasarım harikası muhteşem bir cihaz. APPLE'ın kendine özgü 1334x750 piksel çözünürlüklü Retina IPS LED ekranın verdiği berrak görüntü kalitesinin piysada bir eşi daha yok. Kullanımı son derecede kolay ve zevkli olan bu telefon sahip olduğu bütün teknolojik donanımı sadece 6,9 mm kalınlığında bir kasa içinde kullanıcılarına sunuyor.

Apple iPhone 6'ın işlemcisi nedir?
64 bit mimariye sahip 1,4GHz çift çekirdekli A8 işlemci iPhone 6'nın kalbi, gücünün kaynağı. Onunla her şey çok kolay va hızlı. Yeni iOS 8'in uygulamaları arasındaki geçişler hiçbir telefonda olmadığı kadar kolay. Menü elemanları adeta suyun üstünede kayıyormuşçasına zarafetle akıyor parmaklarınızın ucundan.  Herhangi bir takılma ya da donma yaşanmıyor. Peki iPhone 6 tüm bu işlemleri yapmak için ne kadar RAM'e ihtiyaç duyuyor? Sadece 1 GB RAM tüm işler için yeterli.

 Apple iPhone 6'da nasıl bir kamera var?
Apple iPhone 6 Kamera

f/2,2 diyagram ve 1,5mikron teknolojisi iSight kameraya adreta bir kristal berraklığında 1080p Full HD netlikte fotoğraflar çekme imkanı veriyor. Apple iPhone 6'nın 8 Megapiksellik kamerasıyla siz de profesyonel kalitede fotoğraflar çekebilirsiniz. 1,2 mp ön kamerayla en güzel selfi çekimlerini siz yapın.

Apple'ın özellikleri bunlarla sınırlı değil; daha bir sürü özelliği var Gelişmiş 3g ,Wi-fi ve NFC teknolojisi Bluetooth bağlantısı, muhteşem uygulamaları vs... bu liste uzayıp gidiyor. Piyasa fiyatı şu an itibariyle 2500 TL ile 2800 TL arası değişen bu telefon aslında verdiği hizmet kalitesiyle bu kadar parayı çoktan hak etmiş gibi görünüyor. Ancak bir telefon için 2500TL'yi trik diye satıcının ellerine sayacak babayiğit Türkiye'de az bulunur :)

Apple iPhone 6  Alım-Satım
Kredi kartına taksit yaptırarak bilmem kaç ayda borcunu ancak ödersiniz . Ama telefon ilk taksidini öderken de son taksidini verirken de kalitesini koruyacağından(Tabi siz iPhone'nunuzu hunharca kullanmazsanız ) aslında iyi bir yatırım sayılabilir.

Hatta Apple iPhone 6'nız  ikinci(2.) el olarak satarken de size iyi para getirir. Bazı insanlar iPhone'ları geleceğe yönelik bir yatırım gibi düşünebiliyorlar. İlerde satarım paraya çeviririm diye düşünenler bile var.   

Eğer "kredi kartı limitim doldu ama iPhone 6 almak istiyorum", ya da "kredi kartı kullanmadan taksitle telefon almak istiyorum" veya "iPhone 6'yı en kolay taksitle nereden alabilirim" diyorsanız. Şu an piyasadaki en iyi seçeneğiniz EVKUR. fiyatı kredi kartına göre  tuzlu olsa da ödemesi kolay, kredi kartı derdi yok, limit aşımı derdi yok. Peşinat da istemiyorlar. EVKUR iPhone 6 almak için iyi bir seçim olabilir. 

http://www.evkur.com.tr/cep-telefonlari-kategorisindeki-urunler.html?specs=1269

1 yorum:

  1. Çok pahalı iPhone 6 ya 3600 tl verceğime hoawei asceng g7 alırım 1200 küsaur liraya daha iyi

    YanıtlaSil

Ürün Hakkında Yorum Yapın Şikayetinizi Yazın